CEAI ROZMARIN FRUNZE ECO 25dz HOFIGAL

Se recomanda pentru suplimentarea dietei in mentinerea sanatatii ficatului si a cailor biliare, prin protejarea celulei hepatice in stari inflamatoare si de suprasolicitare ale ficatului, prin imbunatatirea functiilor hepato-biliare; actiune favorabila in tulburari cu caracter functional ale tubului digestiv; ameliorarea tulburarilor metabolice cu dislipidemie, contribuind la stoparea procesului de ateroscleroza; manifesta un efect benefic in starile de astenie la persoane varstnice cu tulburari circulatorii cerebrale si periferice, tulburari ale memoriei, tulburari emotionale; normalizarea valorilor tensiunii arteriale (in hipotensiune cu tendinta la lesin); tonifiant si reconfortant in starile de oboseala fizica sau mentala, in lipsa de concentrare si memorare, debilitate fizica la tineri, dupa efort intelectual si fizic prelungit, in stari de astenie de cauze diverse.
Ceaiul de rozmarin se prepara: 2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apa fierbinte, prin infuzare timp de 10-15 minute.
Infuzia se consuma neindulcita, calduta de 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar; nu se administreaza seara deoarece poate provoca insomnie.
Nu sunt recenzii