CONDIMENT – CIMBRU DE GRADINA ECO 20gr SONNENTOR

Mod de utilizare: Se foloseste la condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si muraturi.
Se poate consuma si sub forma de pulbere, macerat la rece sau ceai (infuzie: 1/2 de lingurita de cimbru la 200ml apa fierbinte, 2-3 cani/zi).
Utilizari culinare Cimbrul de cultura este un condiment important in bucatariile europene. La noi, este folosit mai ales impreuna cu carnea de porc, impreuna cu usturoiul. Poate da o savoare aparte carnii de pui sau peste, caz in care aroma sa poate fi combinata cu cea a piperului si a busuiocului. In mod traditional, se foloseste la mancarurile de iarna: carne conservata, afumata, fasole boabe, cartofi. Aceasta, pentru ca se foloseste uscat. In cantitati mici poate fi adaugat vara, la salatele mediteraneene.
Nu sunt recenzii